HomeFeaturedFocusMoto Z Play disponibil in Romania prin Digi Mobil

Moto Z Play disponibil in Romania prin Digi Mobil

Moto Z Play devine astfel cel de-al doilea smartphone compatibil cu Moto Mods care poate fi găsit la modul oficial în România. Și dacă la capitolul specificații tehnice nu ar fi prea multe de spus, configurația sa fiind deja cunoscută, o să insist puțin asupra Moto Mods, accesoriile cu care este compatibil acest smartphone și care amplifică unele funcții ale terminalului, făcându-l să răspundă mai bine la nevoile utilizatorului.

  • Modulul Incipio off GRID Power Pack crește instant durata de viață a acumulatorului cu până la 22 de ore.
  • Modulul Hasselblad True Zoom creează fotografii ca niciodată, datorită funcției de zoom optic de 10x și flash-ului Xenon, oferind și posibilitatea de fotografiere în format RAW. În plus, modulul oferă acces gratuit la programul Phocus al Hasselblad pentru o editare ireproșabilă a fotografiilor.
  • Modulul JBL SoundBoost integrează două difuzoare de 3W și oferă până la 10 ore de sunet stereo de înaltă calitate.
  • Modulul Insta-Share Projector integrează un proiector care transformă orice suprafață într-un ecran de 70 de inci, pe care se pot viziona videoclipuri, filme sau fotografii.
  • Moto Style Shells sunt carcase realizate din materiale premium, precum lemn sau piele, care le oferă consumatorilor o experiență personalizată.

Moto Z Play este disponibil în oferta Digi Mobil și poate fi achiziționat împreună cu modulul JBL Sound Boost într-o ofertă exclusivă, la prețul de 1999 lei, la contractarea abonamentului Optim Nelimitat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep