HomeFeaturedFocusSa fie oare ZUK Edge II?

Sa fie oare ZUK Edge II?

O serie de fotografi care pretind că îl înfățișează pe succesorul lui ZUK Edge au apărut pe internet și au făcut rapid turul presei de specialitate. Pornind de la premisa că sunt fotografii reale (deși este bine să fim precauți), observăm încă din start o culoare extrem de interesantă, un albastru verzui chiar atractiv. Mai ales pentru unul ca mine, care nu mai suportă telefoanele negre. Aceeași sursă care a împrăștiat și fotografiile afirmă că este o ediție specială a lui ZUK Edge II, dedicată unui artist chinez virtual, un personaj animat cu voce reală (ceva ce numai în Asia poate exista), Luo Tianyi pe numele său.

Varianta standard de ZUK Edge II va fi de culoare neagră.

Dincolo de culoare, se disting destul de rapid două schimbări majore. Un sistem dual camera plasat pe spatele terminalului și un display curbat cu adevărat, nu un ecran drept protejat cu sticlă 2.5D. Din păcate, doar la nivel de design pot fi remarcate îmbunătățirile aduse de noua generație. Nu se cunosc încă detalii de ordin tehnic. Însă, dacă terminalul chiar este în lucru, probabil că vom mai afla în viitorul apropiat detalii despre el.

Ca o paranteză finală, pentru cei care nu mai țin minte, ZUK este un sub-brand deținut de Lenovo, care a fost lansat doar pentru piața din China. Poate că se va schimba acest lucru și îl vom vedea și la nivel global la un moment dat.

via SmartPrix

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep