HomeFeaturedFocusUn Samsung misterios apare in benchmark-uri

Un Samsung misterios apare in benchmark-uri

Vocile din piața de specialitate spun chiar că este vorba despre un terminal din seria Galaxy On. Este doar o speculație, deocamdată numele său de cod, singurul clar, este SM-G615F. Eu mă rezum doar la a vă prezenta specificațiile sale, care nu arată chiar rău. Și care par a avea o urmă de adevăr în ele, chiar dacă vorbim de informații neoficiale. Spun asta pentru că detaliile tehnice care au rezultat din baza de date a Geekbench și cele din GFXBench se potrivesc destul de bine, cu excepția informației despre chipset, care este destul de confuză.

Un smartphone cu display full HD de 5,7 inchi, cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, cu o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală, dedicată selfie-urilor, tot de 13 megapixeli și cu Android 7.0 Nougat, poate fi interesant, mai ales dacă este asociat cu un preț cinstit. Asta este o informație pe care o vom afla doar în momentul unui anunț oficial.

Până atunci mai putem arunca o privire și asupra chipset-ului, aspect la care vă spuneam că avem informații contradictorii. Unii spun că este vorba despre un chipset MediaTek MT6757 cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz și GPU Mali-T880, alții merg pe o variantă necunoscută, cu procesor octa core de 1,7 GHz.

Și asupra acestui aspect se va face lumină în momentul unui anunț oficial, care nu ar trebui să fie foarte îndepărtat.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep