HomeFeaturedFocusAsus Zenfone Live listat oficial

Asus Zenfone Live listat oficial

Terminalul care a ajuns în atenția opiniei publice sub numele de Asus Zenfone 3 Go a fost listat pe site-ul oficial al Asus, însă sub numele de Zenfone Live. Iar denumirea sa se regăsește în feature-urile cu care încearcă să își cucerească eventualii cumpărători. Asta pentru că Zenfone Live pune accentul pe aplicația BeautyLive, care permite aplicarea unor filtre în timp real. Astfel, inclusiv stream-urile live transmise pe oricare dintre rețelele de socializare sau pe canalele dedicate, vor trece prin aceste filtre și vor afișa o față perfectă pentru utilizatorul de Zenfone Live. Aceleași filtre, precum și multe alte efecte de înfrumusețare a feței vor putea fi aplicate și pe fotografiile realizare cu una dintre cele două camere (13 megapixeli cea principală și 8 megapixeli cea frontală), cu ajutorul altei aplicații preinstalate, numită chiar Beautification.

Dincolo de cele două camere foto, lista cu specificații tehnice ale aparatului mai include un display de 5 inchi și rezoluție HD (720p), un chipset Qualcomm Snapdragon cu procesor quad-core (fără detalii despre model, se specula a fi 410), o memorie RAM de 2 GB, o capacitate internă de stocare ce poate fi de 16 sau de 32 GB și care poate fi extinsă prin microSD, un acumulator de 2650 mAh, abilități dual-SIM, de tip hibrid și un Android 6.0 Marshmallow.

Deocamdată nu există informații comerciale, așa că nu se cunoaște nici prețul acestui smartphone, nici intențiile de expansiune comercială pe care Asus le are pentru acest model.

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep