HomeFeaturedFocusHonor V9 de la Huawei, aproape de lansare

Honor V9 de la Huawei, aproape de lansare

Data de lansare a acestui terminal este cât se poate de oficială și a fost comunicată chiar de către producătorul chinez. Honor V9 va vedea lumina zilei pe 21 februarie. Este o dată pe care merită să o ținem minte și să observăm puțin ce traseu comercial va propune Huawei pentru acest terminal, pentru că Honor V9 arată destul de bine. Specificațiile sale tehnice au ieșit la iveală cu ocazia unei vizite la TENAA, astfel încât putem avea o idee destul de clare despre zona în care se va plasa el. Eu sincer îl văd destul de sus. Și o să încerc să argumentez puțin în cele ce urmează această opinie.

În spatele unui display de 5,7 inchi și rezoluție QHD, se ascunde un chipset cu procesor octa-core de 2,4 GHz. Acesta este ajutat de o memorie RAM de 6 GB și de o capacitate internă de stocare de 128 GB. La nivel de memorii se mai distinge o variantă co doar 4 GB de RAM și memorie internă de 64 GB. Honor V9 va avea în partea din spate un sistem dual camera cu doi senzori, unul de 12 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Tot în spate este prezent și senzorul pentru citirea amprentei digitale. În partea din față avem camera frontală, cu senzor de 8 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 3900 mAh iar Android-ul este un 7.0 Nougat.

Arată foarte bine, mai ales varianta cu 6 GB de RAM și stocare de 128 GB, care pare destul de potentă. Evident, va conta mult și prețul de vânzare și mai ales disponibilitatea la nivel geografic. Detalii pe care le vom afla, cel mai probabil, în momentul anunțului oficial.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep