HomeFeaturedFocusCateva zvonuri despre HTC 11

Cateva zvonuri despre HTC 11

Încă din start o să vă rog să abordați cu precauție următoarele informații, oricât de mare ar fi entuziasmul pentru produsele taiwanezilor de la HTC și oricât de atractive ar fi aceste detalii tehnice care au ieșit la iveală. Nu de alta, dar deocamdată vorbim doar despre niște zvonuri fără niciun suport oficial și s-ar putea ca dezamăgirea să fie mare în cazul în care acestea se vor dovedi neadevărate. În plus, nici sursa din care ele provin nu este una renumită, una cu un istoric pozitiv, ci mai degrabă una îndoielnică.

Totuși nu puteam ignora aceste presupuse specificații ale viitorului flagship HTC 11. Vorbim despre o companie care nu a reușit mai deloc să țină secrete informațiile despre terminalele sale, care, în momentul anunțului oficial, nu prea mai surprindeau cu nimic, totul era deja cunoscut. În același timp, vorbim despre o companie care a demonstrat de atâtea ori că știe să facă telefoane reușite, care au cucerit inimile fanilor.

Așadar, cam cum o să se prezinte HTC 11 din punct de vedere tehnic? Păi destul de bine, aș spune eu extrem de optimist. O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și memorie RAM de 6 GB este un argument suficient pentru a afirma că HTC nu va face compromisuri. Iar capacitatea internă de stocare de 128 GB pare să confirme această teorie. Există și niște informații mai ciudate, cum ar fi Android-ul 7.12 Nougat cu HTC Sense 9.0 (cred că de fapt este Android 7.1.2) sau rezoluția de 1556 x 2550 pixeli a ecranului.

Însă, una peste alta, sunt destul de optimist că HTC 11 va duce mai departe moștenirea primită de la predecesorii săi și va fi un adevărat flagship, care va lupta de la egal cu vârfurile de gamă ale producătorilor de top.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep