HomeFeaturedFocusLG a anuntat oficial modelul X power2

LG a anuntat oficial modelul X power2

Este probabil unul dintre telefoanele cu care producătorul coreean se va prezenta la MWC și este în același timp succesorul lui LG X Power de anul trecut. Terminalul este totuși adus la zi din punct de vedere tehnic și, poate cel mai interesant, va fi disponibil inclusiv în Europa. Este o intenție asumată oficial de către LG, așa că cel mai probabil își va face apariția în ofertele operatorilor, acolo unde entry-level-urile s-au mișcat de obicei destul de bine.

Un display de 5,5 inchi și rezoluție HD (720p) va ascunde în spatele său un chipset cu procesor octa-core de până la 1,5 GHz, ajutat de o memorie RAM de 2 GB. Va exista și o versiune cu 1,5 GB de RAM, probabil destinată piețelor aflate în dezvoltare (tot din declarațiile oficiale am aflat că telefonul va fi disponibil și în piețe din America Latină și Asia, pe lângă Europa și America de Nord). O capacitate internă de stocare de 16 GB, care va putea fi extinsă prin card microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli, un Android 7.0 Nougat, conectivitate LTE precum și un acumulator cu o capacitate de 4500 mAh formează lista cu specificații tehnice ale lui LG X power2.

La nivel de culori avem o gamă cu denumiri pompoase: Black Titan, Shiny Titan, Shiny Gold și Shiny Blue. Din punct de vedere al disponibilității în timp și al prețurilor, probabil că vom avea detalii în momentul prezentării de la MWC.

via LG

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep