HomeFeaturedFocusHuawei Honor V9 a fost prezentat oficial

Huawei Honor V9 a fost prezentat oficial

S-a întâmplat în China, în cadrul unui eveniment organizat de Huawei, eveniment al cărui erou principal a fost Honor V9. Pare a fi noul flaghsip al gamei Honor și se bucură de tot ceea ce are Huawei mai bun în materie de specificații de smartphone. De reținut că terminalul va fi disponibil și în afara Chinei, inclusiv pe piețele europene, însă sub numele de Huawei Honor 8 Pro. Ba mai mult, sunt șanse mari să se bucure și de o prezentare europeană în cadrul Congresului de la Barcelona care stă să înceapă.

Honor V9 este construit în jurul platformei proprietare a Huawei, HiSilicone Kirin 960, care vine cu procesor octa-core de până la 2,4 GHz și cu GPU Mali-G71 MP8. Chipset-ul este ajutat de o memorie RAM de 6 GB, iar cantitatea de memorie internă poate fi de 64 GB (versiune care are doar 4 GB de RAM) sau de 128 GB. Toate sunt ascunse în spatele unui display QHD LTPS LCD de 5,7 inchi, cu margini extrem de subțiri. La nivel de camere foto, în partea din spate avem deja clasicul pentru telefoanele de top Huawei sistem de doi senzori, ambii de 12 megapixeli, unul dintre ei monocrom, în timp de în față, un senzor de 8 megapixeli se ocupă de selfie-uri.

Tot în partea din spate se află plasat și senzorul pentru citirea amprentei digitale. Terminalul are abilități dual-SIM (de tip hibrid, un slot poate fi folosit și de un card microSD) și, evident, conectivitate LTE. Un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh și un Android 7.0 Nougat completează lista de specificații tehnice care merită evidențiate.

Telefonul este deja disponibil pentru precomandă în China, în versiunea de 64 GB (auriu sau albastru) la un preț echivalent a 430 dolari. Valoare care mă face să sper că și un Europa sunt șanse să ne bucurăm de un preț corect. Ceea ce ar face din Honor V9 o variantă demnă de luat în considerare pe zona de high-end.

via Droid Life

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep