HomeFeaturedFocusVernee Apollo 2, primul smartphone cu MediaTek Helio X30?

Vernee Apollo 2, primul smartphone cu MediaTek Helio X30?

Așa s-ar părea, cel puțin dacă ne luăm după declarația producătorului de dispozitive inteligente, care deja l-a autointitulat pe Vernee Apollo 2 “world first Helio X30 smartphone”. Și a făcut-o la modul oficial, anunțând terminalul pentru MWC. Intenția de a realiza această premieră a fost declarată încă de la CES-ul din ianuarie și se pare că nu au fost doar vorbe goale. Parcă aș prefera totuși apariția oficială a lui Apollo 2 pentru a-l declara câștigătorul acestei așa zise curse. Însă, pe de altă parte, chiar dacă nu reușește această premieră, terminalul are câteva argumente de ordin tehnic care îl fac remarcat. Și aici aș vrea să insist puțin.

Chipsetul MediaTek Helio X30, unul cu procesor deca-core și GPU IMG 7XTP-MT4, este asortat în versiunea de top cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 128 GB, ceea ce îl transformă într-un adevărat monstru. Am spus versiune de top pentru că va mai exista și o variantă cu 6 GB de memorie RAM și stocare de 64 GB, ceva mai blândă cu buzunarele potențialilor cumpărători.

Alte detalii despre acest terminal nu se cunosc momentan. Poate cu excepția rezoluției ecranului, care se pare că va fi QHD. Însă, aș spune eu, ceea ce știm deja despre el a fost suficient pentru a stârni interesul oricărui pasionat de smartphone-uri.

via AndroidPhone

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep