HomeFeaturedFocusOppo are planuri mari pentru 2017

Oppo are planuri mari pentru 2017

După ce i-am văzut pe chinezii de la Oppo că s-au instalat pe poziția a patra a topului global al producătorilor de smartphone în 2016, cu o cotă de piață de 7,3%, reușind să livreze pe parcursul anului trecut nu mai puțin de 99,4 milioane de telefoane smart (sumele diferă de la studiu la studiu) și după ce i-am văzut că au devenit liderii celei mai mari piețe de smartphone, piața din China, devansându-i pe cei de la Apple sau Xiaomii pe această piață, aflăm acum că nu vor să se oprească aici. Deși informațiile sunt puțin contradictorii, un lucru este cert. Oppo vrea să depășească lejer bariera celor 100 de milioane de unități vândute într-un an de zile, prag ce îi va așeza într-o companie selectă, alături de Apple, Samsung și Huawei.

Unele informații afirmă chiar că target-ul pe care Oppo și l-a propus pentru 2017 este de 160 de milioane de unități vândute. Este mult, este o creștere de 60% față de anul precedent. Greu de crezut că poate fi atinsă această cifră însă, pe de altă parte, vorbim despre un producător care în 2016 a vândut aproape 80% din totalul terminalelor doar pe piața din China. Asta înseamnă că o abordare serioasă a piețelor occidentale se poate solda cu o explozie a vânzărilor.

Versiunea mai moderată spune că targetul asumat de Oppo pentru 2017 este de 120 milioane de unități. Mai aproape de realitate, mai ușor de realizat. Eu cred că dacă Oppo iese mai decis și înspre piețele occidentale, cifra vânzărilor finale pe 2017 se va plasa între cele două previziuni pe care le-am văzut acum. Oricum, producătorul chinez va crește în continuare, are toate instrumentele necesare pentru a face acest lucru.

via DigiTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep