HomeFeaturedFocusAsus Zenfone 3s Max a fost lansat oficial

Asus Zenfone 3s Max a fost lansat oficial

Așa cum estimam cu câteva zile în urmă, lansarea oficială a lui Asus Zenfone 3s Max era iminentă. Iată că terminalul a venit și este deja disponibil pe piața din India. Asta ne permite să alăturăm acum și un preț configurației sale și să avem o idee despre cât de avantajos este raportul preț/specificații. Evident, trebuie să ținem cont de acumulatorul de 5000 mAh, unul dintre argumentele de vânzare ale acestui smartphone, dar și de restul specificațiilor tehnice.

La nivel de configurație nu au existat surprize față de detaliile pe care le știam. Un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz (Cortex-A53), un ecran de 5,2 inchi HD (720p), o memorie RAM de 3 GB asortată cu o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un Android 7.0 Nougat și un senzor pentru citirea amprentei digitale. La nivel de culori, avem Black și Sand Gold. Evident, așa cum spuneam, nu trebuie ignorată bateria de 5000 mAh.

Prețul pentru piața din India este de aproximativ 220 dolari. Ceea ce îl face destul de atractiv din punctul meu de vedere. Sunt convins că va avea un traseu comercial care se va întinde și pe piețele occidentale, așa că merită ținut puțin sub observație.

via Gadgets 360

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep