HomeFeaturedFocusUn misterios Nokia 8 listat in China

Un misterios Nokia 8 listat in China

Chiar dacă vorbim despre JD.com, unul dintre cele mai mari magazine online din China și partenerul oficial la lansarea Nokia 6, totuși informația ar trebui privită cu oareșcare scepticism. Mai ales că aceeași sursă ne-a mai lovit cu alte ocazii cu știri false. Însă, pe de altă parte, parcă ar fi nevoie și de un Nokia cu trăsături de flagship, mai ales dacă HMD Global vrea să ridice acest brand acolo unde a fost odată. Așa că mă aștept și la un terminal de top, iar acest așa zis Nokia 8 are toate premisele, în condițiile în care el chiar există, să fie un astfel de candidat.

Dincolo de fotografia cu el, pe care magazinul online a listat-o (și care are o calitate destul de slabă pentru un site de asemenea anvergură), au transpirat instant și câteva specificații, unele în mod direct, cu ocazia acestei listări, altele la nivel de speculații, de la tot felul de surse. Așa că recomand și aici precauție maximă. Nu vă entuziasmați foarte tare, cel puțin deocamdată, chiar dacă despre Nokia 8 se spune că va avea un display de 5,7 inchi, Super AMOLED cu rezoluție QHD, un chipset Qualcomm Snapdragon de top, o cameră foto principală cu senzor de 24 de megapixeli, una frontală, dedicată selfie-urilor, cu senzor de 12 megapixeli sau o capacitate internă de stocare mai mult decât suficientă. Mai exact, fie de 64 GB, fie de 128 GB, pentru că se pare că se conturează două versiuni. Sistemul de operare va fi un Android 7.0 Nougat.

La interval a apărut chiar și un preț, evident, valabil pentru piața din China, preț de aproximativ 460 dolari, destul de interesant pentru un terminal de top care poartă numele de Nokia. Să vedem cum îl va percepe și publicul.

Deși mi se pare normal ca Nokia să pregătească și un flagship, așa cum am mai spus-o, parcă nu îmi vine să cred aceste informații. Cred că teama de a nu fi dezamăgit mă îndeamnă să fiu precaut. Vom vedea la MWC cam care sunt planurile companiei care folosește acum numele de Nokia, HMD Global.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep