HomeFeaturedFocusBenQ a dominat piata de proiectoare din Romania in 2016

BenQ a dominat piata de proiectoare din Romania in 2016

Se pare că BenQ a avut un final de an 2016 extrem de reușit. A ajuns numărul unu pe plan local în ceea ce privește numărul de unități vândute în trimestrul al patrulea al anului trecut și această creștere a fost suficient de puternică încât să împingă compania în postura de lider al pieței de proiectoare din România și atunci când analizăm cifrele pentru întreg anul 2016.

Potrivit datelor furnizate de Future Source Consulting, BenQ a obţinut în al patrulea trimestru al anului trecut o cotă de piaţă de peste 35,4% din totalul unităţilor vândute pe România. Analizând evoluţia vânzărilor BenQ în 2016, pe piaţa de videoproiectoare din România, în trimestrul patru se observă o creştere constantă a numărului de unităţi vândute, cu 31% mai mult faţă de trimestrul trei şi cu 85% mai mult faţă de trimestrul doi. Această evoluție confirmă asteptările BenQ, demonstrând o piață matură ce pune din ce în ce mai mult accentul pe produse de calitate.

“Observăm un interes sporit al consumatorilor pentru segmentul de videoproiectoare FullHD 1080p, o gamă de produse unde vânzările totale pe piaţa din România în 2016 au crescut puternic, având un avans de 140% faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

La nivel de întreg anul 2016, într-o piaţă competitivă ce a înregistrat o creştere de aproximativ 15%, de la 20.471 unităţi în 2015 la 23.510 unităţi în 2016, BenQ a reuşit să vândă cele mai multe videoproiectoare, ocupând locul 1 cu o cotă de 33,11%.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep