HomeFeaturedFocusVideo de la Microsoft Ignite: viitorul Windows 10 Mobile

Video de la Microsoft Ignite: viitorul Windows 10 Mobile

w10mobile_future

Săptămâna trecută, la conferința Ignite Australia, Microsoft a avut o prezentare interesantă despre viitorul Windows 10 Mobile. Da, într-un context în care cota de piață este undeva sub 1% și toată lumea afirmă că platforma e moartă, Microsoft ne spune că în continuare vrea să investească în zona de smartphone, lucru ce e normal de altfel.

Cu toții așteptăm să vedem următorul dispozitiv hardware al Microsoft pe zona de smartphone-uri, indiferent dacă va fi Surface Phone sau orice altceva. Se pare că va veni, poate nu neapărat sub forma unui smartphone, ci poate să fie și o tabletă sau orice altfel de aparat care să aducă conectivitate și aplicații via Windows 10 și Continuum.

futurewindows10mobile

Microsoft afirmă în continuare că Windows 10 Mobile reprezintă parte a Windows 10 și că face parte din planurile de dezvoltare. Vedem asta și din build-urile frecvente de Windows 10 Mobile Insider Preview pentru Creators Update pe are le primim în mod constant.

Împreună cu ideea de hardware personalizat semnat Microsoft, sistemul de operare și aplicațiile UWP Microsoft pare să susțină și practic ceea ce afirmă. Apare tot mai des ideea de business/enterprise vizavi de Windows 10 Mobile și dacă privim modul în care zona consumer a Windows 10 Mobile pierde teren pe piață, s-ar putea să fie exact direcția pe care Microsoft a decis să meargă.

Continuum for Phones rămâne elementul central al platformei și posibilitatea de a folosi aplicații Universal Windows Platform pe smartphone și PC ar fi elementul de diferențiere față de alte platforme mobile.

Mai multe despre acest subiect vă invit să descoperiți urmărind prezentarea de mai jos:

Păreri?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep