HomeFeaturedFocusVIDEO: teasing oficial pentru Huawei P10

VIDEO: teasing oficial pentru Huawei P10

Dacă tot am vorbit astăzi puțin despre Huawei P10 Plus și posibila sa memorie RAM de 8 GB, uite că a venit și un teasing oficial făcut de Huawei pentru P10. Materialul confirmă data de lansare pentru această familie de telefoane care va avea misiunea de a duce mai departe succesul predecesorilor și vine și cu un slogan sub care se va desfășura toată această lansare. De această dată este “Change the way the world sees you”!

Se induce în continuare și prezența unui sistem dual camera, cel mai probabil cu suportul Leica, fără însă a oferi mai multe detalii despre dispozitiv în sine.

Despre Huawei P10 au tot circulat informații, mai ales în ceea ce privește posibilele sale specificații tehnice. Au apărut ceva surprize față de ceea ce am scris și noi, se pare că telefonul va avea un display QHD de 5,2 inchi, un chipset Kirin 960 cu procesor octa-core de pânăla 2,4 GHz, o memorie RAM care va putea fi de 6 GB sau de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 32, 64 sau 128 GB (probabil vor fi versiuni dedicate unor piețe), sistemul dual camera Leica cu doi senzori de 12 megapixeli, camera foto frontală de 8 megapixeli, un senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 7.0 Nougat.

Este destul de clar că Huawei va încerca să capteze atenția publicului de la MWC cu familia de telefoane P10 și cred că va reuși. Până la urmă vorbim de un producător din top 3 și Huawei a arătat de nenumărate ori că știe să joace în liga mare.

via Huawei Mobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep