Yahoo mail spart din nou

2

yahoomail

Deja este o informație cu care suntem obișnuiți: la fel cum în fiecare lună aflăm despre probleme majore de securitate pe Android, la fel citim și că Yahoo! Mail a mai fost spart o dată. Cea mai recentă problemă (care probabil îi mai costă încă vreo 400 de milioane USD pe investitorii Yahoo!) s-a întâmplat anul trecut. Din cauza unor vulnerabilități asociate sistemului de autentificare, hackerii au reușit să compromită mai multe conturi folosind cookie-uri special fabricate care să invalideze folosirea parolei.

Yahoo! a comunicat acest subiect în decembrie 2016, odată cu marea problemă ce a afectat peste 1 miliard de conturi în 2013. Doar acum a trimis încă un set de mesaje de atenționare către utilizatorii ale căror conturi au fost compromise.

Dacă ați primit zilele acestea vreun mesaj de la Yahoo! pe această temă atunci aveți motive maxime să vă îngrijorați și poate așa faceți în sfârșit și pasul decisiv, acela de a renunța complet la acest serviciu de email. Aveți alternative: Gmail sau Outlook, tot gratuite și mult mai sigure.

via THN

2 COMENTARII

  1. ⏩‼⏪• Nu mã mai mirã nimic,, legat de securitatea Yahoo.!! 😂Pe cât de °pur-sange° aråbesc era în trecut,,, pe atât de gloabã e acum 😂[…] sau..mă rog … ce a mai råmas din ce a fost 😂•⏩‼⏪

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*

code