HomeFeaturedFocusZTE Quartz, smartwatch cu Android Wear 2.0

ZTE Quartz, smartwatch cu Android Wear 2.0

Ar trebui să avem în cursul zilei de astăzi un anunț oficial din partea Google cu privire la noua versiune a sistemului lor de operare pentru dispozitive wearable. Odată cu Android Wear 2.0, zvonurile spun că vom vedea și LG Watch Sport și LG Watch Style, două ceasuri pe care LG le-a dezvoltat în strânsă colaborare cu Google. În viitorul apropiat însă, mai mulți producători vor scoate ceasuri care rulează aceeași platformă, asta deoarece au lucrat la noile produse cu întreg suportul celor de la Google. O astfel de companie este ZTE, care se pare că va lansa ZTE Quartz, un ceas care chiar arată bine. Asta presupunând că fotografia care ni-l înfățișează este reală.

Nu este prima experiență a celor de la ZTE în zona de smartwatch-uri, au mai avut două modele, Venus 1 și Venus 2. Însă sper să fie prima experiență serioasă și reușită. Cele două ceasuri amintite mai sus nu prea s-au bucurat de succes.

Fără să existe deocamdată detalii de natură tehnică, ceasul în sine este așteptat să apară cam într-o lună. Până atunci, singurele detalii care se cunoscu sunt legate de abilitatea lui de a fi folosit și stand-alone, fără a fi împerecheat cu un smartphone, prin conectivitate WiFi sau 3G. Rămânem cu fotografia deocamdată. Sunt convins că, dacă lucrurile evoluează conform planificării, atunci vom mai afla informații despre ZTE Quartz cât de curând.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep