HomeCloud & MobilityMicrosoft ofera accesul gratuit la servicile Pluralsight posesorilor de licenta comerciala de...

Microsoft ofera accesul gratuit la servicile Pluralsight posesorilor de licenta comerciala de Visual Studio

pluralsight

Ieri vă anunțam că Microsoft a lansat Visual Studio 2017 și că puteți folosi gratuit (pentru dezvoltarea de software în firme de până la 5 angajați) suit, azi vin să fac o completare: utilizatorii care au licență comercială de Professional sau Enterprise sau TF au acces gratuit la platforma de cursuri online Pluralsight. Este unul din modurile prin care Microsoft sărbătorește 20 de ani de Visual Studio.

Pe pluralsight.com sunt găzduite cursuri deosebit de interesante pe foarte multe tehnologii, de la C#, JavaScript, .NET, SQL Server, Azure, SharePoint și chiar Angular.

”O parte importantă a viziunii – Oricare dezvoltator, oricare aplicație, oricare platformă – este să ofere abonaților Visual Studio și membrilor Dev Essentials o modalitate de a fi mereu conectați la inovațiile din zona de dezvoltare software. Pluralsight este recunoscută ca o platformă ce oferă calitate, cursuri la zi.”

Ideea e foarte bună și completează vasta selecție de materiale educaționale oferite deja de Microsoft pe platforma Microsoft Virtual Academy.

Combinația de Visual Studio gratuit plus cursurile online de pe Pluralsight sau MVA fac posibilă o curbă rapidă de învățare pentru oricine e interesat să își dezvolte cunoștințele din domeniu. Dacă nu ați dat încă o raită pe Pluralsight sau MVA, faceți-o că nu o să vă pară rău!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep