HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 6 si Mi 6 Plus, specificatii tehnice complete

Xiaomi Mi 6 si Mi 6 Plus, specificatii tehnice complete

Parcă s-au mai limpezit apele de la ultima noastră discuție despre Xiaomi Mi 6 și iată că acum avem o listă mai completă cu specificații tehnice pentru cele două telefoane pe care producătorul chinez le va prezenta cât de curând (va exista și o versiune Plus) și ceva mai exactă. Bine, vorbim în continuare despre informații fără suport oficial, ajunse în atenția presei de specialitate pe diferite canale, astfel încât este bine să arătăm ceva rezerve și să nu ne entuziasmăm prea tare. Cel puțin până când Xiaomi va oferi detalii oficiale despre cele două terminale.

Încă din start trebuie spus că pare să se fi risipit misterul chipset-ului. Conform informațiilor amintite mai sus, Xiaomi Mi 6 va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 835, va avea un display full HD de 5,15 inchi, o memorie RAM ce va putea fi de 4 GB sau de 6 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli (senzor Sony IMX400), una frontală de 8 megapixeli și un acumulator de 3200 mAh.

Varianta Mi 6 Plus va urca ecranul la 5,7 inchi și, în mod surprinzător, va păstra rezoluția full HD. Va folosi același chipset Qualcomm Snapdragon 835, ajutat de o memorie RAM de 6 GB. Acumulatorul va avea o capacitate de 4500 mAh, iar în ceea ce privește partea foto, informațiile spun că pe partea din spate telefonul va avea un sistem dual-camera cu un senzor de 19 megapixeli și unul de 12 megapixeli. Alăturarea este ușor ciudată, am ceva semne de întrebare aici. Ambele terminale vor avea un sistem de operare Android 7.0 Nougat cu MIUI 8 peste el.

Așa cum îi știm pe cei de la Xiaomi, atât Mi 6 cât și Mi 6 Plus vor avea, cel mai probabil, prețuri foarte atractive. Până la urmă este trăsătura care a făcut ca producătorul chinez să câștige foarte rapid inimile publicului și, în mod indirect, cotă de piață.

via SlashLeaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep