HomeFeaturedFocusE posibil ca Samsung Galaxy S8 sa poata inregistra video la 1000...

E posibil ca Samsung Galaxy S8 sa poata inregistra video la 1000 fps

s8_leak

Într-un set nou de detalii despre Samsung Galaxy S8 vedem nu numai imagini proaspete cu S8 (cu partea din spate unde se văd camera și senzorul de amprentă) dar aflăm și noi detalii interesante, cum că ar putea să înregistreze video cu 1000 fps cu camera sa de 12 MP. Scanner-ul de iris vine cu o cameră de 3.7 MP, iar cea frontală va fi de 8 MP, cu wide angle.

Nu mă miră deloc abundența de detalii despre S8, inclusiv filmele și pozele ”scăpate” pe net. Samsung ia în serios LG G6 și face tot posibilul să abată atenția de la lansarea/disponibilitatea sa, cel puțin până când S8 va fi dezvăluit oficial.

Totodată sunt absolut sigur că la doar câteva minute de la lansare, toate site-urile de IT sau care au legătură cu lumea smartphone-urilor vor publica review-uri în care noul S8 va fi lăudat exhaustiv. Samsung are mare nevoie de așa ceva și cred că nu vor rata ocazia să mai aducă publicului și vești bune. Așa că așteptați-vă la tot mai multe leak-uri și detalii interesante până pe 29 martie când se va lansa – apropo de asta, pe 30 aprilie va fi prezentat și în România.

via gsmarena

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep