HomeFeaturedFocusSony a prezentat oficial Xperia L1

Sony a prezentat oficial Xperia L1

Este vorba despre un smartphone cu trăsături de entry-level, cel puțin pentru nivelul celor de la Sony, care poate ar avea ceva șanse în ofertele operatorilor, mai ales dacă ar veni însoțit de un preț competitiv. Aici am o mică teamă, pentru că producătorul japonez a cam fost tentat în ultima vreme să în supraevalueze produsele atunci când a venit vorba despre prețul acestora de vânzare. Deocamdată nu există detalii legate de prețul lui Sony Xperia L1, așa că putem încă să fim optimiști.

Terminalul este construit în jurul unei platforme MediaTek MT6737T cu procesor quad-core de 1,4 GHz (Cortex-A53) și GPU Mali-T720MP2, ajutată de o memorie RAM de 2 GB și de o capacitate internă de stocare de 16 GB, toate ascunse în spatele unui display de 5,5 inchi și rezoluție 720 x 1280 pixeli. O cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 2620 mAh (care pare cam mic pentru acest smartphone) și un Android 7.0 Nougat (plus conectivitatea LTE și conectorul USB Type-C) completează lista de specificații tehnice.

Deși nu au făcut referire la prețul de vânzare, cei de la Sony au promis că telefonul va fi disponibil în mai multe zone geografice, inclusiv în Europa. Acest lucru se va întâmpla începând cu luna aprilie a acestui an, așa că cei care s-au entuziasmat nu mai au foarte mult de așteptat.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep