HomeFeaturedFocusPrimele specificatii tehnice pentru OnePlus 5

Primele specificatii tehnice pentru OnePlus 5

În cazul în care nu știați încă, următoare generație de flagship de la OnePlus va purta numărul 5. Se pare că în tradiția chineză 4 este o cifră cu conotații negative, motiv pentru care următorul terminal al producătorului chinez nu se va numi OnePlus 4. Dacă vreți totuși continuitate, puteți considera că OnePlus 3T (în fotografia de mai sus) a fost al patrulea telefon al companiei, așa că este oarecum firesc ca acum să discutăm despre OnePlus 5.

Și avem și primele informații de natură tehnică despre acest viitor smartphone. Unele care nu au suport oficial și care vin sub formă de zvonuri și speculații, motiv pentru care recomand să fie privite cu o doză de scepticism, dar care, în același timp, arată extrem de promițător. Și o să încep cu o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 și memorie RAM de 8 GB, care dă fiori oricărui entuziast. Odată cu această combinație, se spune că OnePlus va trece și la rezoluție QHD (o premieră pentru producătorul chinez) și că va avea un display cu margini foarte subțiri, pentru a ține pasul cu trend-urile actuale. Tot din acest considerent, se pare că OnePlus 5 va avea un sistem dual camera.

Acestor informații tehnice li se adaugă câteva de natură comercială. Una legată de preț, care spune că pe piața din China telefonul nu va depăși pragul de aproximativ 500 dolari și una legată de data apariției, destul de vagă, care plasează momentul anunțului oficial al telefonului în a doua jumătate a acestui an. Măcar această ultimă informație este ceva mai ușor de digerat.

via TechTimes

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep