HomeFeaturedFocusCateva detalii despre Moto X (2017)

Cateva detalii despre Moto X (2017)

Unul dintre viitoarele telefoane de la motorola, ediția din 2017 a lui Moto X, a fost în ultima vreme subectul mai multor bârfe și zvonuri, unele dintre ele din surse cu istoric destul de bun, astfel încât să merite puțin atenția noastră. Și asta pentru că la nivel tehnic s-a conturat destul de bine imaginea acestui mid-range care s-ar putea să fie destul de aproape de lansarea oficială (mai ales judecând după avalanșa de zvonuri).

Putem astfel să ne facem și noi o idee despre cum se va poziționa acest smartphone atunci când va ieși pe piață și despre șansele de a face o figură frumoasă de vânzări pe care le are.

Motorola Moto X (2017), care va avea numărul de cod XT-180x și care a purtat numele de cod Sanders, va fi construit în jurul unei platforme Qualcomm Snapdragon 625 cu procesor octa-core și va avea două variante de memorie. Una cu 3 GB de RAM și capacitate de stocare de 32 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB. Un sistem dual camera, din care cel puțin un senzor este de 13 megapixeli, va fi plasat pe spatele telefonului. S-ar putea ca acest telefon să vină și cu două propuneri de dimensiuni, cu ecrane diferite, pentru a satisface cât mai multe preferințe.

Avem și o fotografie, care, pe lângă aspectul fizic și carcasa metalică de tip unibody, ne dezvăluie și un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat în față, în butonul fizic home.

Nu arată rău, mai ales dacă fotografia se va dovedi a fi reală, așa că îl aștept cu interes. În momentul anunțului oficial vom afla și care sunt intențiile comerciale ale Lenovo cu acest Motorola Moto X (2017).

via Droidholic

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep