HomeFeaturedFocusWindows 10 Creators Update va putea fi instalat din 5 aprilie via...

Windows 10 Creators Update va putea fi instalat din 5 aprilie via Update Assistant

Windows_UpcomingFeatures_v08_VR_740x417

Următoarea versiune de Windows, adică Windows 10 Creators Update va începe să ajungă la utilizatori începând cu 11 aprilie, însă entuziaștii vor putea să o instaleze manual, via Update Assistant din 5 aprilie. Microsoft a anunțat că la fel ca în cazul celorlalte versiuni de Windows, Windows 10 Creators Update va fi distribuit în etape și nu toți utilizatorii îl vor primi concomitent. Din acest motiv, entuziaștii au ocazia să înceapă instalarea încă de pe 5 aprilie.

Oricum, toți cei care sunt deja în programul Windows Insider au pe sistemele lor cel mai recent Windows (adică build-ul 15063, considerat RTM) iar cine vrea neapărat poate să descarce deja ISO-urile Insider Preview (care de altfel nu au această denumire în identificatorul versiunii de Windows).

Toți utilizatorii ce au o licență validă de Windows 10 Anniversary Update vor putea face upgrade gratuit la Creators Update, fiind al doilea update major de Windows care beneficiază de gratuite pentru posesorii de licențe valide. Varianta de smartphone a Windows 10 Creators Update va veni abia pe 25 aprilie, două săptămâni după cea de PC.

Față de versiunile anterioare Microsoft pare să acorde mai multă atenție procesului de update, oferind opțiuni de oprire, amânare sau chiar blocare a upgrade-ului (semn că problemele avute în trecut au fost importante și acum ține cont de dorințele utilizatorilor).

Windows 10 Creators Update este un update de Windows care aduce pentru utilizatorul de acasă mai multe opțiuni în zona multimedia și gaming plus funcții de creare și consum de conținut 3D. Utilizatorii din zona de business primesc peste aceste facilități și mai multe opțiuni de securitate și management pentru device-uri.

Eu am deja pe un laptop versiunea 15063 Insider Preview și îmi propun ca pe 5 aprilie să mai actualizez un laptop la Creators Update, urmând ca pe cel de-al treilea să îl aduc la cea mai recentă versiune odată cu lansarea oficială, pe 11 aprilie.

O să vă țin la curent cu noutățile.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Aceasta spuneam și eu într-un comentariu la articolul anterior despre zvonul că ar veni mai devreme: disponibilitate cu o săptămână mai devreme prin Update Assistant. Adică mâine seară în jurul orelor 20:00 îi dăm bice la noul update.

  2. Stai puțin: citeam pe alt site că această primă versiune vine în slow ring din Windows Insider, pentru început. Să înțeleg că s-au schimbat lucrurile, e versiune pentru toți utilizatorii?

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep