HomeFeaturedFocusOdata cu lansarea Windows 10 Creators Update poate ca e momentul sa...

Odata cu lansarea Windows 10 Creators Update poate ca e momentul sa luati o pauza de Insider

2

Următoarea versiune de Windows 10, adică Creators Update este aproape de lansare și din acest motiv zona Insider Preview nu va mai fi la fel de interesantă pentru următoarea perioadă. De azi Windows 10 Creators Update poate fi instalat prin Media Creation Tool urmând ca pe 11 aprilie să fie lansat oficial prin Windows Update.

Asta înseamnă că procesul de dezvoltare/testare din Insider Preview pentru Redstone 2 s-a cam încheiat iar următoarea versiune începe să prindă contur. Cu alte cuvinte cei ce vor rămâne în programul de testare Insider Preview pentru Windows 10 vor începe să primească build-uri incipiente, cu funcții care abia au formă și probabil funcționalități încă netestate complet. Va urma o perioadă în care noutățile vor fi probabil multe, dar prea puțin testate, cu șanse mari de a face sistemele inutilizabile.

E momentul să verificați dacă mai vreți să stați în Insider Preview!

Sfatul meu este să faceți acum o pauză și să ieșiți din Insider sau măcar din Insider Fast dacă nu vreți să folosiți versiuni incipiente de Windows.

Puteți face asta foarte simplu: din Settings > Update & security > Windows Insider Program  și de acolo schimbați din Fast Ring pe Slow sau Release Preview.

Mult mai sigur ar fi să faceți o pauză din Insider, măcar până vor începe să iasă mai multe build-uri de Release Preview – moment în care să reintrați în Fast Ring.

1

Eu am decis ca azi, odată cu disponibilitatea lui Windows 10 Creators Update, să ies din Insider Preview cu PC-urile. Asta se face simplu: alegeți “Stop Insider Preview builds” din Settings > Update & security > Windows Insider Program. Apoi apăsați pe opțiunea ”Keep giving me updates until the next Windows release”.

Așa rămân pe Creators Update până când build-urile de Insider Preview vor redeveni suficient de stabile ca să reintru în programul de testare.

Faceți și voi asta acum ca să nu fiți nevoiți să ajungeți la reinstall de Windows, pentru că doar așa se va mai putea face ieșirea odată ce Windows 10 Creators Update va fi lansat oficial prin Windows Update!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

2 COMENTARII

  1. Vezi că și după ieșirea din Insider Preview în noul Windows 10 Creators Update sunt câteva opțiuni interesante, și utile cred, în ceea ce privește modul de a primi următoarele update-uri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep