HomeFeaturedFocusF109L, un entry-level ciudat de la Gionee, trece pe la TENAA

F109L, un entry-level ciudat de la Gionee, trece pe la TENAA

Un nou terminal de la Gionee trece pe la TENAA, instituția care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe piața din China, semn că producătorul chinez nu s-a mulțumit cu lansarea modelelor Gionee S10, S10B și S10C și vrea să se adreseze și altei categorii de public. Gionee F109L este un entry-level, așa cum lasă să se întrevadă specificațiile sale tehnice ajunse în atenția opiniei publice odată cu această vizită la TENAA. Însă un entry-level destul de ciudat construit, care ridică câteva semne de întrebare. Odată asupra corectitudinii informațiilor, apoi, în măsura în care sunt corecte, asupra intențiilor pe care le are compania cu acest telefon.

Gionee F109L este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție HD, în spatele căruia pulsează un chipset cu procesor quad-core de 1,25 GHz. În mod surprinzător, acestei combinații îi este asociată o memorie RAM de 3 GB, destul de generoasă în contextul anterior și care, așa cum vom vedea imediat, face notă discordantă cu restul configurației. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB, camera foto principală are un senzor de 8 megapixeli, camera frontală este de 5 megapixeli, sistemul de operare este un Android 7.0 Nougat, iar acumulatorul are o capacitate de 2660 mAh.

Nu există detalii comerciale, probabil că un anunț oficial este destul de aproape (de obicei vizitele la TENAA preced debutul oficial al dispozitivelor certificate) și rămâne uimirea legată de cantitatea de memorie RAM.

via Android Soul

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep