HomeFeaturedFocusOppo R11 se prefigureaza a fi un succes de vanzari

Oppo R11 se prefigureaza a fi un succes de vanzari

Nu degeaba Oppo a ajuns pe locul al patrulea în topul global al producătorilor de smartphone. Se pare că știe să își facă destul de bine treaba, scoate produse de o calitate evidentă și, mai nou, a reușit să găsească și un echilibru destul de sănătos între preț și calitate. Iar performanțele în vânzări nu au întârziat să apară și se văd destul de frecvent dovezi în acest sens.

O astfel de ispravă este a reușit și recent lansatul Oppo R11, un smartphone cu specificații de flagship și cu un preț destul de cinstit. Se pare că doar pe JD.com a înregistrat un număr record de 500.000 de rezervări în doar trei zile. Trebuie să diferențiem foarte clar rezervările de precomenzi. În cazul primelor dintre ele, nu există niciun fel de implicație financiară. Însă chiar și așa, performanța evidențiată mai sus este uimitoare și ne arată că există un interes uriaș pentru acest smartphone, cel puțin pe piața natală din China.

Dacă cei de la Oppo reușesc să își pună la punct strategia de vânzări la nivel global și să atace mai frontal și piețele occidentale, eu zic că au o șansă mare să își continue trendul ascendent. Depinde mult de ei și cred că exemplul Huawei ar trebui să le folosească.

via Playfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep