HomeFeaturedFocusLG a prezentat oficial modelele Q6, Q6+ si Q6α

LG a prezentat oficial modelele Q6, Q6+ si Q6α

Iată că ceea ce piața aștepta a fi un LG G6 mini s-a dovedit de fapt o serie întreagă pe care producătorul coreean tocmai a prezentat-o oficial și care se compune din trei terminale care vor să preia trăsăturile definitorii pentru flagship-ul LG G6 și să le ofere consumatorilor la prețuri mai mici. Prin aceste trăsături caracteristice lui G6, LG înțelege de fapt display-ul FullVision cu rezoluție FHD+ (2160 x 1080 pixeli) de 5,5 inchi, cu margini laterale extrem de subțiri și câteva funcții software, printre care cea mai răsunătoare este cea de recunoaștere facială.

Tot la nivel de caracteristici pe care cele trei telefoane din seria LG Q6 le au în comun intră și chipset-ul Qualcomm Snapdragon 435 (procesor octa-core de 1,4 GHz și GPU Adreno 505), o cameră foto principală cu senzor de 13 megapixeli, o cameră foto frontală de 5 megapixeli, un acumulator cu o capacitate de 3000 mAh, o construcție metalică unibody din aluminiu, asemănătoare ca design cu cea a lui LG G6 și un Android Nougat 7.1.1. Plus un conector USB Type-C. Se pare că senzorul pentru citirea amprentei digitale lipsește.

Cele trei versiuni se diferențiază practic prin memorii. LG Q6α are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB, LG Q6 are 3 GB de RAM și memorie internă de 32 GB, iar versiunea Q6+ vine cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB.

Nu vor fi disponibile toate la nivel global, ci mai degrabă fiecare se va îndrepta înspre anumite zone geografice. Deocamdată nu au fost detaliate aceste aspecte și nici nu au fost vehiculate prețuri pentru aceste terminale.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep