HomeFeaturedFocusRecomandare: huse de protectie pentru Samsung Galaxy S8

Recomandare: huse de protectie pentru Samsung Galaxy S8

DSC_6432

Samsung Galaxy S8 este un smartphone care arată foarte bine și e păcat să … se deterioreze dacă nu e protejat aș acum trebuie. Poate nu doar pentru zgârieturile inerente, dar mai cu seamă pentru momentele în care ajunge să facă cunoștință cu asfaltul la viteze destul de mari.

Niciunul dintre nou nu își dorește așa ceva, sunt sigur asta. Numai că din când în când intervine ceva și prețiosul smartphone ne scapă din mână/buzunar și în urma lovirii de asfalt nu scapă nevătămat.

Pentru astfel de situații vă recomand să folosiți huse de protecție. Sunt mai bine de 15 ani de când testez telefoane mobile și pot să spun că nu am avut incidente majore, asta până acum vreo 2 ani când, în aceiași zi am reușit performanța să deteriorez un Nokia Lumia 1520 și un HTC M9.

De atunci recomand tuturor să folosească huse.

Partenerul nostru MobileDirect.ro are pe stoc o selecție vastă de huse de Samsung Galaxy S8, pentru toate gusturile și toate buzunarele. Și cum ori de câte ori primim un smartphone nou în teste, cerem să testăm și huse, pentru S8 am primit cinci modele super interesante.

DSC_6423

Celor ce au o viață activă le recomand husele Spigen Rugged sau UAG: se instalează ușor pe smartphone, au prindere foarte bună și sigur vă ajută să ieșiți în evidență. Sticla de pe S8 e la loc sigur.

DSC_6429

Cine vrea un aspect mai elegant poate să se orienteze către husa originală Samsung, cu Clear View Cover. Arată excelent pe S8. Sau un model VRS Native S, din piele, excelent pentru un om de afaceri care vrea să scape de aspectul mai puțin plăcut al amprentelor ce rămân peste tot pe carcasă.

DSC_6425

Tot din gama VRS sunt și huse transparente (sau nu!) din silicon ce nu schimbă dramatic dimensiunea smartphone-ului.

DSC_6430

Intrați pe site-ul MobileDirect.ro, consultați oferta și alegeți ce vă place.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

3 COMENTARII

  1. Salut , stie cineva ce e cu mobiledirect?
    De 2 zile incerc sa dau de ei si nu raspund la telefon nici la e-mail
    Mi-am comandat ceva la ei pe 3.01.2018 si vreau sa stiu daca ma pto baza sau imi iau din alta parte

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep