HomeFeaturedFocusZTE Blade Spark, un smartphone entry-level cu pret atractiv

ZTE Blade Spark, un smartphone entry-level cu pret atractiv

Producătorul chinez a lansat acest terminal pentru piața din Statele Unite, acolo unde va fi disponibil exclusiv prin intermediul operatorului AT&T. Însă motivul pentru care m-am gândit să vorbesc câteva minute despre el este, dincolo de raportul preț/specificații destul de atractiv, faptul că ZTE a furnizat de multe ori și telefoanele pe care operatorii din România le-au vândut sub propriul brand. Și acest lucru se întâmplă și în prezent, de aceea s-ar putea să vedem această configurație, poate chiar același terminal și pe piața de la noi.

ZTE Blade Spark este construit în jurul unui display de 5,5 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli), protejat cu Gorilla Glass 3. Chipset-ul este un Qualcomm Snapdragon 425 cu procesor quad-core de 1,4 GHz și este completat de o memorie RAM de 2 GB. Capacitatea internă de stocare este de 16 GB (poate fi extinsă prin microSD cu încă 128 GB), camera foto principală are un senzor de 13 megapixeli, iar cea frontală este de 5 megapixeli și are un shortcut dedicat pentru selfie-uri. Acumulatorul are o capacitate de 3140 mAh, sistemul de operare este un Android 7.1.1 Nougat. Mai mult, ZTE Blade Spark este prevăzut chiar și cu senzor pentru citirea amprentei digitale.

Chiar dacă nu excelează din punct de vedere tehnic, are tot ceea ce îi trebuie unui smartphone care să satisfacă nevoile utilizatorului mediu. Iar prețul de 99 dolari mi se pare că îl transformă într-o alegere inspirată pentru cei cu buget limitat. Ba chiar arată bine și din punct de vedere fizic.

Așa că m-aș bucura mult ca teoria mea din deschiderea acestui material să se adeverească și să îl vedem pe ZTE Blade Spark și pe piața din România. Poate chiar sub alt nume, nu asta este important. Important este un preț cât de cât apropiat de cel de 99 dolari.

via AT&T

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep