HomeFeaturedFocusDaca asta e viitorul smartwatch Fitbit, atunci compania va avea probleme mari

Daca asta e viitorul smartwatch Fitbit, atunci compania va avea probleme mari

24815_edf8761e52689807cba34515769af0f2

Toată lumea așteaptă cu interes să vadă care cum va arăta viitorul smartwwatch pe care compania ar putea să îl lanseze în această toamnă, pentru că cel mai probabil de succesul lui va depinde și ce urmează pentru Fitbit. După achiziția Vector și pierderea primului loc de pe piața wearable, Fitbit e acum într-o situație delicată în care are nevoie extrem de mult de un produs care să fie pe placul utilizatorilor.

Mulți și-au pus speranțele în viitorul smartwatch Fitbit, care, beneficiind de tehnologia preluată de la Vector, ar putea să devină unul extrem de atractiv. Numai să nu vedem că și în cazul Vector, la fel ca după achiziția Peeble, Fitbit nu a învățat mai nimic …

Însă … dacă este cel din pozele de mai sus atunci șansele Fitbit să își revină sunt minime.

fitbit_smartwatch_3_1502306494_sj8C_full_width_inline

În loc să vedem un competitor pentru Apple Watch, Gear S3 sau Garmin, avem mai degrabă o clonă de Fitbit Blaze. Da, vine în mai multe variante de culoare, pare să aibă carcasă metalică și suport pentru HR plus butoane hardware de control, numai că nu are niciun fel de element care să îl facă interesant. Nici introducerea unui receptor GPS direct pe el sau rezistența la apă nu schimbă cu nimic impactul pe design-ul acesta.

fitbit_smartwatch_2_1502306436_95Vb_full_width_inline

Și ar fi păcat dacă ne gândim că au fost câțiva ani în care Fitbit a dus trena pe zona wearable.

fitbitsmartwatch.0

Mie unul nu imi place cum arată și având în vedere istoricul pe care îl am cu Fitbit Charge HR (brățară ce a fost înlocuită de două ori în garanție în mai puțin de 2 ani de folosire) nu cred vă voi mai fi client de Fitbit. Cu toate că Vector Watch-ul Luna pe care îl am îmi place încă extrem de mult.

Dar să nu ne grăbim cu concluziile. Până la urmă e doar o poză generată pe calculator, nu e nici măcar una a unui aparat real. E posibil ca ceasul smart Fitbit să arate complet altfel, imaginile de mai sus să reprezinte un alt produs.

Cine știe …

via TheVerge

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep