HomeFeaturedFocusProdusul lunii iulie 2017: Sony Xperia XA1 Ultra

Produsul lunii iulie 2017: Sony Xperia XA1 Ultra

Cam aceasta este concluzia pe care am tras-o la finalul materialului de review pentru Sony Xperia XZ1 Ultra, un smartphone pe care l-am considerat cel mai potrivit pentru distincția de produsul lunii iulie 2017 pe MOBzine.ro.

Pe post de concluzie, trebuie să spun că dacă ar fi să mă orientez spre un ecran mai mare, m-aș gândi serios să trec la XA1 Ultra. Îmi place construcția telefonlui, îmi place interfața software a Sony, destul de curată. Și, în mod particular, îmi place culoarea albă mată a terminalului testat de noi. Consider prețul ușor prea mare și, din ce am văzut, telefonul se găsește ceva mai greu pe piața din România. Poate că dacă ar deveni disponibil la mai mulți parteneri, prețul său s-ar mai ajusta. Însă chiar și în ciuda acestui preț, un utilizator decis să treacă la display de 6 inchi ar trebui în mod foarte clar să pună mâna pe un Xperia XA1 Ultra. Cu siguranță nu va regreta!

Dacă vreți să vedeți și argumentele care au condus la această concluzie și care ne-au îndemnat să premiem acest terminal, va invit să parcurgeți review-ul complet de Sony Xperia XA1 Ultra.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep