HomeFeaturedFocusAlcatel a listat oficial modelul U5 HD

Alcatel a listat oficial modelul U5 HD

De bine ce am văzut acum două zile cam care va fi line-up-ul cu care Alcatel se va prezenta la IFA 2017 și anticipam că vom afla detalii tehnice la modul oficial înainte de acest eveniment, iată că Alcatel, mă rog, producătorul chinez TCL care are dreptul de a folosi numele de Alcatel (și care produce și terminalele BlackBerry), listează oficial unul dintre aceste modele. Alcatel U5 HD nu prea mai are secrete, el a fost anunțat de companie pe site-ul oficial.

Telefonul este construit în jurul unui display de 5 inchi și rezoluție HD (1280 x 720 pixeli). În spatele acestuia ticăie un chipset MediaTek MT6737 (procesor quad-core de 1,1 GHz), ajutat de o memorie RAM de 1 GB și de o capacitate internă de stocare de 8 GB, care poate fi extinsă prin microSD. Camera foto principală este de 8 megapixeli, cea frontală de 5 megapixeli, iar acumulatorul are o capacitate de 2200 mAh.

Este în mod clar un entry-level pe care doar un preț foarte mic îl poate face atractiv. Detaliile comerciale încă nu se cunosc.

via Alcatel

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep