HomeFeaturedFocusCel mai recent Windows 10 Mobile Cumulative Update (15063.540) permite sincronizarea notificarilor...

Cel mai recent Windows 10 Mobile Cumulative Update (15063.540) permite sincronizarea notificarilor Fitbit pe build-urile oficiale

fitbit-gatt

O funcționalitate despre care Microsoft a vorbit de mai multă vreme pare să își fi găsit în sfârșit locul în cel mai recent build oficial de Wndows 10 Mobile, venit odată cu Cumulative Update: este vorba despre posibilitatea sincronizării notificărilor din Windows 10 Mobile pe Fitbit. În traducere liberă  înseamnă că în sfârșit funcția testată de câteva luni de utilizatorii din Insider Preview devine disponibilă și pe build-urile oficiale.

Informația vine via DoctorWindowsPhone.com, cum nu mai am niciun aparat pe build oficial de Windows 10 Mobile, nu am nici eu cum să confirm informația. Sună însă bine.

Așa o fi?

Dacă cineva dintre voi are un Fitbit și îl folosește cu Windows 10 Mobile oficial, poate reușește să ne confirme că așa e. Ar fi frumos.

Oricum, build-ul 15063.540 de Windows 10 Mobile trebuie instalat rapid, patch-urile de securitate fiind importante.

via WMPU

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

5 COMENTARII

  1. Am Fitbit Charge 2 + Lumia 950. Inca nici o notificare pe bratara. Toate update-urlie la zi. Vad in ecranul de Notifications un “Background tasks not reistered” dar nu stiu ce sa fac cu el.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep