HomeMobileAndroidLG V30 prezentat oficial, specificatii complete

LG V30 prezentat oficial, specificatii complete

Am cam ratat momentul lansării de la IFA a lui V30, din motive de vacanță, dar nu putem ignora un flagship precum cel al coreenilor, care se pare că marchează un moment de cotitură în strategia acestora pentru piața de smartphone. Un telefon care a renunțat la ideea de ecran suplimentar, însă care a luat elemente de la G6 și pare să le fi îmbunătățit, punând accentul pe partea de multimedia, de la fotografii și până la zona audio.

Un display P-OLED de 6 inchi și 1440 x 2880 pixeli, protejat cu Gorilla Glass 5, care acoperă 82% din suprafața frontală a telefonului și are margini extrem de subțiri, ne arată că V30 se poziționează în noul trend în materie de design. Funcții de tip always on sau floating bar vin să ia locul display-ului secundar care a identificat până acum această serie a producătorului coreean.

În spatele ecranului, o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 835 (procesor octa-core, 4 x 2,45 GHz Kryo & 4 x 1,9 GHz Kryo, GPU Adreno 540) cu o memorie RAM de 4 GB, este ajutată și de o capacitate internă de stocare ce poate fi de 64 sau de 128 GB și care poate fi extinsă prin microSD.

La nivel de camere foto, avem pe partea din spate un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 16 megapixeli (f/1.6, OIS, 3-axis, laser & phase detection autofocus) + 13 megapixeli (f/1.9), iar în partea frontală o cameră cu senzor de 5 megapixeli (f/2.2).

Un senzor pentru citirea amprentei digitale plasat pe spatele telefonului, un acumulator cu capacitate de 3300 mAh cu suport pentru încărcare rapidă (Quick Charge 3.0), un conector USB Type-C, dar și un jack de 3,5 mm pentru partea audio, certificări IP68 și MIL-STD, cam acestea ar fi restul detaliilor care merită evidențiate. Pe zona de audio, avem un quadDAC care vine însoțit de o pereche de căști audio B&O (pachet care este limitat la anumite zone geografice).

La nivel de preț, s-a vehiculat valoarea de 749 dolari, ceea ce ar fi o figură frumoasă din partea LG, însă unele canale mai pestrițe, chiar gri, au listat telefonul (inclusiv în România) la prețuri de aproximativ 870 euro. Cred că cel mai corect ar fi să așteptăm o ofertă de la un partener autorizat pentru a avea o idee clară despe poziționarea acestui smartphone și șansele sale de reușită.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep