HomeFeaturedFocusNoul Apple Watch, Series 3 e lansat de Apple: ce aduce nou,...

Noul Apple Watch, Series 3 e lansat de Apple: ce aduce nou, pret si disponibilitate

Primul produs prezentat de Apple la marele eveniment din această seară este noul ceas inteligent Apple Watch, denumit Series 3.

După cum ne așteptam, vine și în varianta cu conexiune mobilă (LTE) și în loc de SIM va avea un eSim. Comenzile se pot prelua din 15 septembrie și livrările încep din 22 septembrie.

E păstrat același design, aceleași dimensiuni și cam aceleași game de culoare. Împreună cu Apple Watch OS 4, disponibil din 19 septembrie, va centra Apple Watch mai mult pe zona health care, cu aplicații optimizate pentru citirea și interpretarea bătăilor inimii.

Pe scurt, noul Apple Watch vine cu GPS, conexiune de date mobilă, este swimproof (adică îl puteți folosi când mergeți să înotați), va folosi Apple Watch OS 4 și în plus are altimetru și Aplicația Apple Music, ce va permite streaming audio direct pe ceas.

Alături de Siri, care va vorbi acum de pe Apple Watch, va fi posibil să se realizeze și apeluri de voce – numărul de telefon va fi exact același pe care îl aveți și pe iPhone.

Prețul său … 329 USD varianta fără conexiune mobilă și 399 USD cel cu LTE.

Vă place? Ar trebui, pentru că Apple se laudă că Apple Watch a devenit ceasul numărul unu din lume.

Și să nu uit … oficial Apple Watch Series 3 cu LTE nu pare să funcționeze în România. Cred totuși că Orange va încerca să găsească o soluție.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep