HomeFeaturedFocusMoto X4 prezentat oficial de Lenovo la IFA 2017

Moto X4 prezentat oficial de Lenovo la IFA 2017

Un alt terminal care a văzut lumina zilei în cadrul Târgului din Berlin este modelul Moto X4 al celor de la Lenovo. Un terminal care a fost subiectul multor bârfe și leak-uri în perioada de dinainte de anunțul oficial și care, tocmai din cauza acestor materiale, nu prea a mai avut cu ce să surprindă. Moto X4 este un mid-range care pune accentul pe zona de fotografie și nu prea surprinde în rest la nivel de specificații tehnice.

Este construit în jurul unui display IPS full HD (1080p) de 5,2 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset Qualcomm Snapdragon 630, cu procesor octa-core, ajutat de o memorie RAM de 3 GB și de o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Pe partea din spate are un sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 12 megapixeli (1.4um, f/2.0, Dual Pixel autofocus) și unul de 8 megapixeli (f/2.2, 1.12um). Camera foto frontală are un senzor de 16 megapixeli, semn că amatorii de selfie-uri nu au fost uitați. Aceștia se pot bucura de mai multe feature-uri precum phase-detection, dual-tone LED flash, bokeh effects, ultra-wide angle shot, selective black&white, background replacement. Le-am lăsat în engleză pentru că sună mult mai bine.

Un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru Turbo Charge, o certificare IP68 (tot mai prezentă la telefoanele care se lansează în prezent), un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul fizic frontal, suport pentru Alexa și un Android 7.1 Nougat sunt restul detaliilor care merită evidențiate

Prețul înaintat de Lenovo pentru Europa este de 399 euro. Pare puțin cam mare, așa că nu cred sincer că va face cifre de vânzări spectaculoase.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep