HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy J7+ isi prezinta oficial sistemul dual camera

Samsung Galaxy J7+ isi prezinta oficial sistemul dual camera

Se pare că zvonurile conform cărora producătorul coreean a ținut în așteptare alte telefoane cu sistem dual camera pentru a-i lăsa lui Note8 avantajul premierei pentru Samsung capătă ceva consistență, din moment ce avem anunțul oficial pentru Galaxy J7+, la destul de puțin timp după apariția lui Galaxy Note8.

Până la urmă contează mai puțin, este o manevră de marketing destul de normală, cei de la Samsung nu ar trebui arătați cu degetul pentru așa ceva. Iată că Galaxy J7+ aduce sistemul dual camera (pe care între noi fie vorba, alți producători îl folosesc de ceva vreme chiar și pe terminale entry-level) și în zona mai accesibilă de preț din oferta Samsung. Avem un telefon construit în jurul unui display Super AMOLED full HD de 5,5 inchi, în spatele căruia pulsează un chipset MediaTek Helio P20 cu procesor octa-core de până la 2,4 GHz, ajutat de o memorie RAM de 4 GB.

Capacitatea internă de stocare este de 32 GB și poate fi extinsă prin microSD. Suportul pentru Bixbi, acumulatorul cu o capacitate de 3000 mAh, senzorul pentru citirea amprentei digitale și un preț de aproximativ 390 dolari sunt detalii care merită evidențiate.

În ceea ce privește abilitățile foto, lucrurile arată bine. Sistemul dual camera este compus dintr-un senzor de 13 megapixeli (f/1.7) și unul de 5 megapixeli (f/1.9). Nici camera foto frontală nu arată chiar rău, cu senzor de 16 megapixeli (f/1.9).

Cred că ar putea să se bucure de destul succes, cu condiția să iasă din piețe asiatice, acolo unde și-a făcut apariția. Iar echiparea cu chipset MediaTek mă face să fiu cam sceptic.

via PhoneRadar

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep