HomeFeaturedFocusSony Xperia XA1 Plus isi face aparitia oficial

Sony Xperia XA1 Plus isi face aparitia oficial

Într-o familie în care deja există Sony Xperia XA1 Ultra și Xperia XA1, modelul proaspăt anunțat de sony vine și intră la mijloc, cel puțin dacă ne referim la dimensiunea ecranului. 5,5 inchi, full HD, exact între cei 5 inchi ai lui Xperia XA1 și cei 6 inchi ai lui XA1 Ultra. Cam acesta este principalul motiv pentru care Sony a decis această apariție. Pentru a intra pe un segment de dimensiune mult mai populat, dar și mai popular.

Xperia XA1 Plus mai are un argument în fața fraților săi. Este vorba despre acumulatorul de 3430 mAh cu suport pentru încărcare rapidă prin Pump Express+ 2.0, mult mai generos decât cei 2700 mAh etalați de XA1 și XA1 Ultra.

În rest, aceeași configurație guvernată de un chipset MediaTek Helio P20 cu procesor octa-core de până la 2,3 GHz, aceeași cameră foto principală cu senzor de 23 megapixeli, aceeași cameră frontală de 8 megapixeli, o memorie RAM de 4 GB (există și variantă cu doar 3 GB de RAM), aceeași capacitate internă de stocare de 32 GB, și același senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul lateral de power. Plus forma deja consacrată a acestei serii de la Sony.

Detalii comerciale nu prea există deocamdată, doar o dată de apriție plasată undeva luna viitoare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep