HomeFeaturedFocusAsus ZenFone 4 Selfie Lite listat oficial, aglomereaza familia ZenFone 4

Asus ZenFone 4 Selfie Lite listat oficial, aglomereaza familia ZenFone 4

În cazul în care, în momentul lansării oficiale, vi s-a părut că familia de telefoane ZenFone 4 de la Asus nu este suficient de stufoasă, am o veste bună. Sunt semne că nu am făcut încă cunoștiință cu toți membrii acesteia și încă mai avem parte de apariții care îi cam bagă în ceață pe cei care încă nu au înțeles sistemul de denumiri practicat de Asus. Un nou model, denumit ZenFone 4 Selfie Lite a fost listat oficial de către producătorul taiwanez, pe site-ul oficial pentru Filipine, fără detalii despre o disponibilitate în alte piețe. Însă nu m-ar mira să avem surprize plăcute din partea Asus.

ZenFone 4 Selfie Lite este asemănător cu Asus ZenFone 4 Selfie din punct de vedere fizic, dar și din punctul de vedere al configurației. Are totuși câteva minusuri față de fratele său internațional. Un chipset Snapdragon 425 cu procesor quad-core (față de un Snapdragon 430 cu procesor octa-core), o memorie RAM de 2 GB, capacități interne de stocare de 16 sau de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală tot de 13 megapixeli, un display HD de 5,5 inchi, un acumulator de 3000 mAh și un senzor pentru citirea amprentei digitale, cam acestea sunt principalele trăsături ale lui ZenFone 4 Selfie Lite.

Prețul? Echivalentul a 155 dolari pentru versiunea cu 16 GB de memorie internă și 175 dolari pentru cea cu stocare dublă. Sună interesant?

via Asus

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep