HomeCloud & MobilityCe au in comun viteza de download si conducerea preventiva? R: Vodafone,...

Ce au in comun viteza de download si conducerea preventiva? R: Vodafone, RaceReady, Supernet 4.5G si Titi Aur

Vodafone_Supernet

Astăzi Vodafone România a lansat în premieră Supernet 4.5G, un serviciu ce oferă clienților o viteză superioară de download (excelentă pentru steaming video), securitate îmbunătățită integrată în rețea și lățime de bandă mai mare. La conferința de presă am avut ocazia să vedem un demo în care s-au obținut 740 Mbps pentru download, viteză apropiată de cei 800Mbps ai Supernet 4.5G, prin utilizarea echipamentului din infrastructura avansată a rețelei Vodafone și un smartphone deja disponibil pe piață – mai exact un Samsung Galaxy S8 cu un firmware special ce imediat după certificare va ajunge la toți clienții Vodafone. Ca o paranteză, acum câteva zile toate aparatele din seria Samsung Galaxy S8 au primit o primă actualizare de firmware care activează viteze de download de până la 500 Mbps în rețeaua Vodafone.

Totodată azi a pornit și noua campanie Vodafone de comunicare „Rețeaua ta de viitor te susține cu viteză și securitate pentru experiențe de ultimă generație. Hai să ne bucurăm împreună de viitor. Ready?”.

„La scurt timp după repoziționarea de brand, care are la bază o abordare optimistă asupra felului în care tehnologia și viețile noastre vor evolua în viitor, anunțăm evoluția Supernet™ 4.5G, o dovadă clară a angajamentului făcut de noul brand. Este modul nostru de a ne invita clienții să se bucure împreună cu noi de viitor, cu ajutorul inovațiilor tehnologice”, a declarat Murielle Lorilloux, CEO Vodafone România.

Ideea din spate este foarte faină: o viteză mai bună de Internet îți permite să faci multe chestii, inclusiv să te joci în timp real chiar și cu o mașină de raliu în care să îl ai ca adversar pe cunoscutul campion de raliu Titi Aur, într-o cursă pe Transfăgărașan, unde se va înfrunta virtual cu toți cei ce au instalat și folosit jocul „RaceReady Vodafone” disponibil în App Store (link aici) și Google Play (link aici).

Mai sus puteți vedea o întrecere spectaculoasă între campionul de raliu Titi Aur, aflat la volanul unui autoturism, pe Transfăgărășan, cel mai spectaculos drum din țară, și gameri români, care au concurat în timp real în cadrul jocului mobil, pe replica virtuală a traseului, prin intermediul conexiunii Supernet™ 4.5G.

image

Jocul de smartphone „RaceReady Vodafone” oferă lecții de condus defensiv pe Transfărăgășan pentru toți utilizatorii, acestea fiind realizate de campionul de raliu Titi Aur. Cei ce îl joacă vor putea să se întreacă ori de câte ori doresc cu înregistrarea traseului real parcurs de Titi Aur pe Transfăgărășan, dar câștigători vor fi cei ce reușesc să conducă prudent și să obțină un timp mai bun.

Mi se pare faină inițiativa în care se îmbină într-un mod util un serviciu (viteze de download Supernet 4.5G) cu o aplicație de smartphone, utilizabilă de către oricine și pe aproape orice aparat modern, pentru distracție și pentru a învăța condusul preventiv. Iar profesorul să fie campionul de raliu Titi Aur. Că doar tuturora ne place să ne jucăm, mai ales atunci când putem să o facem cam oriunde, de pe smartphone și să mai și învățăm ceva – adică să luăm lecții de condus defensiv.

În intervenția sa live de pe Transfăgărășan (via Supernet 4.5G) Titi Aur a transmis un mesaj simplu: „Îmi doresc ca mulți să reușească să obțină un timp mai bun, dar mai important este ca cei ce joacă RaceReady să învețe să conducă preventiv”.

IMAG0866

„Ca urmare a investițiilor permanente în rețea suntem în măsură să oferim clienților cea mai bună experiență mobilă și cele mai mari viteze comerciale de date mobile din România. Este pentru prima dată când o rețea mobilă din România oferă viteze comerciale din sfera vitezelor Gigabit, creând astfel puntea dintre 4G și 5G”, a declarat Cătălin Buliga, Technology Director, Vodafone România.

Lansarea Supernet™ 4.5G este promovată printr-o campanie de comunicare care include Campania este derulată în TV, print, outdoor și digital.

„Comportamentul clienților a trecut printr-o revoluție în ultimii ani, iar preferința pentru experiențele video mobile este tot mai mare. Pentru a putea susține această revoluție, facem un pas înainte și lansăm Supernet™ 4.5G, dovedind astfel că rețeaua noastră este pregătită pentru viitor”, a spus Andrea Rossini, Consumer Business Unit Director, Vodafone România.

Dacă vi se pare faină ideea și vreți să testați și voi – ceea ce vă și recomand – jocul „RaceReady Vodafone” este disponibil pe iOS și Android, cu download gratuit. Îl luați de aici: https://itunes.apple.com/us/app/apple-store/id1297527685?mt=8 și aici: https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.vodafone.raceready.

Spor la download și conduceți prudent!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep