HomeChestii VerziBMW i3s disponibil la comanda pe piata din Romania

BMW i3s disponibil la comanda pe piata din Romania

După prezentarea în premieră la Salonul Internaţional Auto de la Frankfurt, noul BMW i3s îşi face debutul e piaţa mondială, inclusiv în România, unde este disponibil pentru comenzi. Preţul de început fără programul Rabla Plus este de 35100 euro fără TVA (41769 euro cu TVA) pentru versiunea integral electrică. Deja primii 4 clienţi aşteaptă livrărirea primelor modele până la sfârşitul acestui an. Prin intermediul programului „Rabla Plus”, clienţii pot beneficia și de o subvenție de 10.000 euro din preţul cu TVA.

Noul BMW i3s vine echipat standard cu suspensie sport, care include o reducere cu 10 milimetri a gărzii la sol. Extinderea cu 40 de milimetri a ecartamentului în comparaţie cu BMW i3 are un impact suplimentar asupra marginilor negre ale pasajelor roţilor. Noul BMW i3s este disponibil cu jante exclusive de 20 de ţoli, din aliaj uşor, cu design “double-spoke”, care sunt mai late cu 20 de milimetri decât versiunile disponibile anterior. Ele pot fi comandate în variantele de culoare Bicolour şi Jet Black.

Noul BMW i3s oferă o interpretare şi mai sportivă, dispunând de un motor electric de 135 kW/184 CP care generează un cuplu maxim de 270 Nm. Trenul de rulare actualizat include controlul modificat al motorului şi lagăre cu role conice specifice, care au fost utilizate pentru a optimiza suplimentară a livrării puterii şi a curbei de putere la turaţii mai mari. La limitele intervalului de turaţii ale motorului, puterea şi cuplul dezvoltate vin cu o creştere de până la 40% faţă de BMW i3.

Aflați mai multe detalii pe EVmagazine.ro.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep