HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Gionee F205

Cateva detalii tehnice despre Gionee F205

Producătorul chinez are planificat un eveniment destul de mare la care vor vedea lumina zilei mai multe dispozitive mobile. Nu mai puțin de șase telefoane smart se pregătește Gionee să anunțe oficial peste patru zile, toate cu o trăsătură comună la nivel de design.

Au trecut la un design modern, în ton cu tendințele impuse de producătorii consacrați, cu display FullView, cu margini laterale aproape inexistente și cu marginile de sus și de jos foarte înguste.

Lista de telefoane pe care producătorul chinez le va prezenta oficial cuprinde modelele  Gionee F6 and F205, M7 Plus, S11, S11s and Steel 3.

Și dacă pe Gionee S11 l-am văzut cum arată, acum avem câteva detalii tehnice despre Gionee F205, un model entry-level, care cel mai probabil va ieși în evidență printr-un preț mic de vânzare. Este construit în jurul unui chipset MediaTek MT6739 cu procesor quad-core, are o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto principală de 8 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli și un Android 7.1.1 Nougat. Ecranul este de 5 inchi și teasingul făcut de Gionee spune că va avea o proporție 18:9.

Sunt curios cum vor arăta aceste terminale, ce vor avea ele de oferit din punct de vedere tehnic și mai ales la ce prețuri vor fi ele puse în vânzare. Este știut faptul că telefoanele Gionee au ajuns și prin România, sub numele de Allview.

via PlayfullDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep