HomeFeaturedFocusHuawei a lansat in Romania modelele Mate 10 Pro, Mate 10 Pro...

Huawei a lansat in Romania modelele Mate 10 Pro, Mate 10 Pro Porsche Design si Mate 10 lite

Este o nouă ocazie cu care producătorul chinez ne arată că piața din România este destul de importantă și aduce la dispoziția consumatorilor din această țară niște modele anunțate oficial la nivel global cu doar o lună în urmă. Și este în același timp o nouă lansare pentru piața din România pe care Huawei o face în cadrul unui eveniment grandios, la care participă și ambasatorii de brand, eveniment în cadrul căruia a avut loc și rularea în premieră a spotului comercial pentru seria Mate 10 de la Huawei, care o are ca protagonistă pe Catrinel Menghia.

Cele trei dispozitive care au fost prezentate publicului din România sunt Huawei Mate 10 Pro și Huawei Mate 10 Pro Porsche Design, două telefoane excepționale, cu un preț ușor cam ridicat (mai ales ediția specială), în ton cu trendurile stabilite de Samsung și Apple, ceilalți jucători cu care Huawei împarte podiumul topului global al producătorilor de smartphone. Dar și mult mai accesibilul Huawei Mate 10 lite, care se remarcă printr-un raport preț/specificații destul de atractiv, un display FullView (proporție 18:9) care îi conferă un aspect modern și printr-o carcasă spate metalică, o adevărată binecuvântare pentru cei care s-au săturat de sticlă și de urme de degete pe telefoanele lor.

La nivel de detalii comerciale, știm că Huawei Mate 10 Pro va fi disponibil în oferta magazinelor de retail, în rețeaua operatorilor  în versiunea de 128GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 3599 lei, în variantele de culoare Titanium Gray și Mocha Brown. În plus, utilizatorii care își înregistrează pre-comenzile pentru modelul Mate 10 Pro în perioada 24-30 noiembrie 2017, vor primi cadou Huawei 360 Panoramic VR Camera.

Huawei Mate 10 lite va fi disponibil în oferta magazinelor de retail și Telekom în versiunea de 64GB cu 4GB RAM, la un preț recomandat de 1649 lei, în variantele de culoare Graphite Black, Prestige Gold și Aurora Blue, iar Huawei Mate 10 Porsche Design va fi disponibil la pre-comandă, în perioada 24 – 30 noiembrie 2017, iar ulterior, modelul va putea fi achiziționat doar prin comandă online. Modelul va fi disponibil în versiunea de 256GB cu 6GB RAM, la un preț recomandat de 6399 lei, în varianta de culoare Black.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep