HomeFeaturedFocusHuawei Nova 3 arata destul de bine si s-ar putea sa apara...

Huawei Nova 3 arata destul de bine si s-ar putea sa apara in decembrie

Este un terminal despre care au ieșit deja la iveală câteva detalii tehnice interesante și cred că va fi destul de atractiv pentru publicul aflat în căutarea unui smartphone cu preț cinstit. Am spus că arată destul de bine și m-am referit nu doar la aspectul fizic, acolo unde telefonul este identic cu Honor 7X (care ș-a făcut deja apariția în fotografiile specifice TENAA), dar și la configurația sa care a fost în mare parte expusă și a ajuns în atenția opiniei publice și a site-urilor de specialitate.

Nova 3 va avea un ecran de 5,93 inchi și rezoluție full HD+ (2160 x 1080 pixeli, proporție 18:9), combinat cu un chipset Kirin 970 (procesor hexa-core), cu o memorie RAM de 3 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB.

Punctul de atracție este reprezentat de abilitățile foto. În partea din spate avem un sistem dual camera compus dintr-un senzor de 16 megapixeli și unul de 20 megapixeli (monocrom), în timp ce amatorii de selfie-uri au un al doilea sistem dual camera, compus dintr-un senzor de 20 megapixeli și unul de 2 megapixeli. Acumulatorul va avea o capacitate de 3340 mAh.

Există chiar și speculații legate de prețul de vânzare pentru acest smartphone, preț situat undeva în jurul valorii de 400 dolari. Să vedem totuși anunțul oficial înainte de a lua de bune detaliile comerciale. Va conta foarte mult și disponibilitatea acestui terminal.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep