HomeFeaturedFocusMinecraft merge acum pe Windows Mixed Reality

Minecraft merge acum pe Windows Mixed Reality

minecraft

Cel mai nou update al pachetului Minecraft din Windows Store vine cu o veste bună pentru utilizatorii Windows Mixed Reality și anume că poate fi folosit pentru explorarea lumii virtuale în 3D via Mixed Reality. Mă bucur că s-a întâmplat asta pentru că sunt sigur că o pereche de ochelari Windows Mixed Reality pot pune mai bine în valoare lumile virtuale din Minecraft și pe platforma Microsoft.

Minecraft mergea deja în VR pe Oculus Rift și Gear VR, de azi merge și pe aparatele Windows Mixed Reality – am impresia că pentru anumiți utilizatori e un stimulent interesant în vederea achiziției unui set Windows Mixed Reality mai ales că deja se comercializează modele de la Samsung, Acer, Asus, Dell, HP și Lenovo la prețuri ce pleacă de la 399 EUR.

Minecraft e printre primele jocuri pe platforma Microsoft ce primesc suportul pentru Windows Mixed Reality, lista de soluții trebuind să crească cât mai repede dacă se dorește impunerea platformei.

image

Pe de altă parte, Windows Mixed Reality e încă la început și sunt șanse mari să fie un alt mare fiasco, similar poate cu curentul 3D de pe televizoarele de acum câțiva ani.

via MS

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep