HomeFeaturedFocusTab 7 si Tab 7 Essential, doua tablete entry-level de la Lenovo

Tab 7 si Tab 7 Essential, doua tablete entry-level de la Lenovo

De bine ce am văzut că seria de tablete Tab 4 de la Lenovo a ajuns oficial și în România, iată că producătorul chinez anunță două tablete entry-level. Să nu vă lăsați păcăliți de denumirea de Tab 7, ea nu face referire la a 7-a generație de astfel de tablete, ci doar la diagonala ecranului. Mai mult, de această dată este vorba despre două tablete entry-level, al căror argument major de vânzare este prețul foarte mic.

Lenovo Tab 7 are un preț de vânzare de 99 dolari. Vine echipată cu un display IPS de 7 inchi și rezoluție 1280 x 720 pixeli și cu un chipset MediaTek MT8161 cu procesor quad-core. Are o memorie RAM de 1 GB și o capacitate internă de stocare de 16 GB, o cameră foto de 2 megapixeli pe spate și una frontală de 5 megapixeli.

Lenovo Tab 7 Essential merge chiar mai jos, cu un preț de vânzare de doar 79 dolari. Ecranul de 7 inchi are acum o rezoluție de 1024 x 600 pixeli, chipsetul este tot un quad-core de 1,3 GHz, dar de această dată un MediaTek MT8167D, iar camera foto frontală a scăzut tot la 2 megapixeli.

Așa cum spuneam încă din start, nimic impresionant la nivel de specificații, însă un preț destul de accesibil, care poate reprezenta un avantaj.

via Lenovo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep