HomeFeaturedFocusUn smartphone BlackBerry “KEYtwo” apare in GeekBench

Un smartphone BlackBerry “KEYtwo” apare in GeekBench

Este doar o denumire provizorie, fără suport oficial, indusă oarecum de sistemul de codificări folosit de BlackBerry, care ne duce cu gândul la faptul că acest misterios terminal care și-a făcut apariția în GeekBench s-ar putea să fie succesorul lui KEYone. Așadar, un nou telefon de la BlackBerry, unul cu tastatură fizică și cu display ceva mai pătrățos, în linia clasică a celor de la BlackBerry, linie care a și consacrat producătorul canadian pe piața de telefoane.

Nu sunt foarte multe detalii tehnice în urma acestei vizite în GeekBench, însă au ieșit la iveală ceva detalii despre un chipset Qualcomm Snapdragon 660 care va face pereche cu o memorie RAM de 6 GB, dar și despre un sistem de operare Android 8.0 Oreo și despre un display de 1620 x 1080 pixeli.

Mă miră că cei de la BlackBerry (prin intermediul producătorului chinez TCL) încă mai apar pe piața de smartphone, pentru că nu par să găsească calea spre lumină. Și nici brandul nu mare să mai aibă foarte multă greutate pe această piață, cu atât mai mult cu cât și-a pierdut tocmai elementele specifice pe care publicul le aprecia cel mai mult (mă refer în special la sistemul de operare). Și totuși, iată că mai avem din când în când parte de câte o surpriză.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep