HomeFeaturedFocusCare sunt cele mai bune aplicatii iOS din 2017?

Care sunt cele mai bune aplicatii iOS din 2017?

apple_calm

Apple a publicat lista celor mai bune aplicații iOS din 2017, în viziunea celor ce se ocupă de întreținerea TOP-urilor din App Store. Editorii Apple au ales cele mai bune aplicații de iPhone/iPad și cele mai bune jocuri de iPhone/iPad în 2017. După cum urmează:

1. Cea mai bună aplicație de iPhone din 2017 este … Calm

Adică o aplicație care să vă ajute să fiți Zen, oferindu-vă sfaturi pentru meditație pe baza cărora să ajungeți să fiți mai calm, bucuroși și să vă bucurați de viață.

Nu este neapărat o aplicație pe gustul meu așa că nu comentez mai multe.

Se poate descărca de aici.

2. Cel mai bun joc de iPhone din 2017 este … Splitter Critters

520x293bb

Jocul e simplu: printr-o operație de swype tăiați scena prezentată și apoi va trebui să o rearanjați în așa fel încât să permiteți crittersilor să ajungă înapoi la naveta lor spațială. Vă pune în valoare imaginația pentru rezolvarea puzzle-urilor și inteligența pentru identificarea mecansimelor din scene.

Se poate descărca de aici.

3. Cea mai bună aplicație de iPad din 2017 este … Affinity Photo

552x414bb

Pentru iPad lucrurile sunt parcă mai … normale. Cea mai bună aplicație a fost aleasă Affinity Photo, un program de editare profesională pentru tabletă. E rapidă și are instrumente puternice, profesionale, gata să vă ajute să editați de oriunde pozele ce vă interesează. Cel mai important, este optimizată pentru folosirea touch, partea de animație și toate retușurile se fac folosind accelerarea hardware prin platforma Metal.

Dacă aveți de cheltuit 20 USD, Affinity Photo vă așteaptă.

Se poate descărca de aici.

4. Cel mai bun joc de iPad din 2017 este … The Witness

520x293bb

Este un joc în care se îmbină calitățile de explorator cu cele de rezolvarea a puzzle-urilor. Toate astea se întâmplă într-un univers interesant, bine desenat, plin de surprize și suspans. Aproape 500 de puzzle-uri sunt gata să fie descoperite, rezultatul lor ajutând jucătorul să își dea seama cine este și cum de a ajuns singur pe această insulă misterioasă.

Se poate descărca de aici.

 

Dincolo de cele mai bune jocuri și aplicații, Apple a publicat în App Store și alte clasamente – că doar suntem la final de an și TOP-urile vor începe să curgă. Din categoria aplicațiilor ce au avut o ascensiune importantă ar mai fi cele de realitate augumentată IKEA Place și Very Hungry Caterpillar, jocurile Art of War: Red Tides și The Elder Scrolls: Legends, sau soluțiile moderne de crearea de prezentări Hooked și Serial Box Publishing.

Toate astea și multe altele pot să fie descoperite pe pagina principală din App Store, în cazul în care aveți chef de browsing.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep