HomeFeaturedFocusLG G7 va veni cu un scanner de iris avansat

LG G7 va veni cu un scanner de iris avansat

Entuziaștii din zona de smartphone încearcă să speculeze orice informație pentru a găsi noi și noi feature-uri pe care producătorii de smartphone le vor oferi utilizatorilor, cu scopul evident de a se remarca și de a lua fața concurenței. O astfel de informație, care face referință la un patent depus de LG pentru un scanner avansat de iris, a determinat o parte a presei de specialitate să declare că viitorul flagship LG G7 va fi dotat cu aceste funcții.

Se pare că în funcție de dimensiunea irisului, care este influențată de cantitatea de lumină, va fi ajustată și luminozitatea ecranului, pentru o potrivire cât mai exactă cu nevoile utilizatorului. Și nu este singura funcționalitate pe care o va aduce acest scanner avansat de iris. S-ar părea că dacă proprietarul telefonului, identificat tot pe baza irisului, va privi înspre telefon, anumite notificări considerate sensibile și ascunse până în acel moment, vor deveni vizibile pentru el. Mai mult, unele aplicații vor fi aduse în față la simpla privire înspre terminal.

Nu pot să zic că mă entuziasmează aceste caracteristici, dar de obicei o experiență trebuie încercată pentru a emite o părere obiectivă despre ea. Oricum, apreciez eforturile pe care LG și în general producătorii mari le fac pentru a oferi produse revoluționare.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep